La Penya tomba l'Alcobendas i suma la 4a victòria seguida a LF Challenge (77-66)

Albert Guerra
18/11/2023 - 22:49

Olímpic de Badalona - La Penya allarga el gran moment de forma a Lliga Challenge i suma la quarta victòria seguida, la setena en deu partits. L'última víctima, l'Alcobendas, a qui les badalonines han derrotat per 77 a 66.

L'Alcobendas és un dels clars favorits a pujar i, de fet, la temporada passada va quedar-se a només dos partits de l'ascens a lliga femenina. Però a l'Olímpic, la Penya ha plantejat un partit molt regular a través d'una gran defensa i de l'encert en el triple.

Mayo ja duia 8 punts al primer període i al descans el marcador era ja de 41 a 33 per les badalonines. El Joventut ha arribat a tenir una renda de fins a 15 punts d'avantatge a l'inici del darrer quart amb el 61 a 46. L'experimentada base Togores intentava la reacció amb bones accions individuals però l'encert de la Penya des del triple (10/21) ha estat massa per les madrilenyes. Al recital de Mayo (20 punts) s'hi ha sumat Dembelé amb 14 punts, 10 d'ells a la segona part.

La Penya buscarà la 5a seguida aquest diumenge (19h) a a la pista de l'Estepona.