La Penya torna a les pistes de l'Olímpic

La Penya torna a les pistes de l'Olímpic
Paula Reverter Pastor
17/08/2023 - 15:30

Badalona - La Penya ha dut a terme la primera sessió preparatòria de forma conjunta amb tot l'equip, on alguns dels nous fitxatges com Chinanu Onuaku o DeShaun Thomas comencen a adaptar-se amb els seus nous companys mentre que Carles Duran i el seu equip mantenen el nivell de la darrera temporada; així ens ho explica l'entrenador:

'Avui ha sigut un dia difícil per ells, ha sigut llarg, però bé estem bé. Una cosa que els jugadors han aconseguit fa temps canviar és que arriben bé físicament segurament molts d'ells es preparen bé durant l'estiu i, per tant, doncs no tinc cap queixa de com arriben.'

La mirada també està amb la tornada de Pau Ribas a les pistes de l'Olímpic després de quatre mesos de baixa per una lesió de turmell que ja sembla estar superada.

'De mica en mica el peu es va adaptant a la normalitat, haig de veure tot el que farem aquí amb 5 contra 5 molt més intens, molts més dies seguits, però bé de moment va tot bé i crec que hem treballat molt i molt bé així que no ha d'haver-hi problemes. Toquem fusta que sigui així i la temporada sigui molt llarga per mi i per l'equip', afegeix Ribas.

Ara als de Carles Duran els queden molts entrenaments i partits amistosos per créixer com a equip i agafar el fil abans de començar els tornejos més importants, la Lliga Catalana i la Lliga Regular.