La Penya trenca la mala ratxa en plena commemoració dels 30 anys de la Copa d'Europa

La Penya trenca la mala ratxa en plena commemoració dels 30 anys de la Copa d'Europa
Ferran Vinaixa
21/04/2024 - 15:48

Badalona - El Joventut ha trencat la ratxa de 6 derrotes consecutives a l'ACB imposant-se en el derbi català contra el Bàsquet Girona (96-90) i en un dia especial pel club verd-i-negre que ha commemorat els 30 anys de la Copa d'Europa assolida a Tel-Aviv el 21 d'abril de 1994.

Després de les emicions viscudes ahir en una Plaça de la Vila plena de gom a gom, els herois del '94 han estat ovacionats pel Palau Olímpic en un homenatge molt emotiu. Han fet parlaments l'actual president i pivot d'aquell equip, Juanan Morales. Posteriorment hi ha fet el capità d'aquelm equip i expresident del club Jordi Villacampa en el que ha ewstat possiblemnet el moment més emotiu de l'homenatge. Villacampa ha volgut recordar alguns dels protagonistes que ja no hi són i ha tert l'orgull, verd-i-negre per dir-li a l'afició que 'Som els millors'. També s'ha pogut visionar 2 videos molt significatius per mitjà del videomarcador. Un des dels Estats Units de Corny Thompson.

Corny Thompson

L'altre video el protagonitzaven des de Belgrad els tècnic Zeljko Obradovic i Josep Maria Izquierdo, actuals entrenadors del Partizan i staff tècnic d'aquell Joventut que va guanyar la final a Tel-Aviv.

Zeljko Obradovic + Izquierdo

Pel que fa la partit entre Joventut Badalona i Bàsquet Girona els ved-i-negres s'han imposat por 96 a 90 trencant així una ratxa de 6 derrotes consecutives a l'ACB. La parella Tomic i Feliz han estat decidius. Ante Tomic ha acabat amb 22 punts i un 34 de valoració, mentre queb la seva parella de ball ha fet 16 punts per un 21 de valoració.