La Penya ja està a París amb Tomic i Cook

La Penya ja està a París amb Tomic i Cook
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
13/03/2024 - 21:54

Badalona - El Joventut juga a París els quarts de final de l'Eurocup contra un vell conegut amb qui té comptes pendents i contra qui ha perdut aquest curs els dos partits que hi ha disputat en la fase regular de la competició, el París Basketball (dijous 20.45h, en directe al 94.40 FM). Carles Duran podrà comptar amb Ante Tomic i Tyler Cook que eren dubte.

ANTETOMIC1


Els francesos van guanyar a la primera volta de la lligueta prèvia a Badalona a la pròrroga en un duel en el qual la Penya tenia moltes baixes. Però el problema va ser que al final del partit, el club parisenc i alguns dels seus jugadors van denunciar haver rebut insults racistes al Palau Olímpic, cosa que després no es va poder demostrar. La tornada a París també va ser tensa i en acabar el matx el tècnic finlandès del París va estirar el braç a Carles Duran quan s'estaven saludant i hi va haver picabaralla. La Penya busca la revenja per intentar donar la sorpresa en un escenari que s'estrenarà a Europa amb la visita del Joventut com és l'Adidas Arena, un pavelló on es jugarà el bàdminton aquest estiu als Jocs Olímpics amb capacitat per 8 000 espectadors.
La Penya s'ha entrenat al Palau Olímpic abans de marxar cap a París per evitar que en l'última sessió que faran a l'escenari del matx hi hagi espies mirant els sistemes de joc de Carles Duran.

marcmanzano
Foto: bdncom

En l'entrenament d'aquest matí, hi ha hagut una sorpresa agradable. Marc Manzano, l'aficionat de la Penya que dissabte passat va patir un atac d'ansietat a la graderia i se'l van haver d'emportar en ambulància està bé, i ha volgut agrair personalment a l'equip mèdic i de fisioterapeutes del primer equip del Joventut la seva ràpida reacció el dia dels fets. La seva indisposició va causar un gran impacte en el partit contra el Baxi Manresa, tant que fins i tot es va aturar l'enfrontament durant uns minuts fins que es va evacuar a en Marc i es va comprovar que estava fora de perill.
En Marc ha passat pel metge i aquest l'hi ha aconsellat que baixi el ritme i intenti evitar emocions fortes. El nostre protagonista diu que farà cas, però que malgrat tot no pot deixar de ser, i de patir, per la Penya.