La Penya vol la desena victòria a Lliga Challenge

La Penya vol la desena victòria a Lliga Challenge
Ferran Vinaixa
08/12/2023 - 22:24

Badalona - El sènior femení de la Penya està protagonitzant una molt bona temporada a la Lliga Challenge. L'equip verd-i-negres es va reforçar a consciència i no amaga el seu veritable objectiu d'aquesta temporada, que no és més que l'ascens a la màxima categoria del bàsquet femení estatal. Per això van fitxar jugadores de talent de l'àmbit estatal com Helena López, Inés Santibáñez, Rebeca Cotano, Deva Bermejo o Lorena Segura, però també talent internacional com el d'Alima Dembelé, Fatou Puoye o Nukiya Mayo.. I van mantenir pilars com la russa Marita Davydova, la capitana Mariona Teixidó, Laura Piera o Marina Aviñoa, aquesta última malauradament lesionada en partit de selecció i que es perdrà el que queda de temporada.

nukiya mayo
Nuyika Mayo

En 13 jornades de lliga, les verd-i-negres estan complint amb les expectatives en una Lliga Challenge molt exigent. 9 victòries per 4 derrotes, 6 d'elles assolides en els darrers 7 partits i ara mateix amb una ratxa de dues victòries consecutives assolides amb pocs dies de diferència. Dissabte passat a l'Olímpic davant del Boet Mataró per 79 a 42, i aquest mateix dimecres a la pista de l'Unicaja Mijas per 50 a 74. La Penya és tercera a la classificació i també és l'equip que més anota amb 916 punts i el tercer que menys encaixa amb 750.

marita
Marita / Ferran Vinaixa

Aquest dissabte el Joventut jugarà la catorzena jornada de lliga rebent el Picken Claret al Palau Olímpic de Badalona. El partit es jugarà a partir de les 6 de la tarda i es podrà seguir en directe per Televisió de Badalona.