La Penya no competeix a Manresa i s'allunya de la copa (102-89)

Xavi Ballesteros
29/12/2023 - 22:38

Manresa - La Penya s'ha allunyat molt de la copa després de perdre al Nou Congost de Manresa en el derbi (102-89). Els verd-i-negres han començat molt sòlids en atac (10-18) i l'entrada de Pau Ribas ha revolucionat el partit amb 3 triples seguits (34-40). Però els manresans han augmentat el nivell físic i han marxat al descans per davant (45-43). L'inici del tercer quart ha estat clau amb la Penya tova i amb Feliz expulsat amb 61-49 en veure una tècnica i xiular-li una antiesportiva. La renda dels de Pedro Martínez ha continuat creixent fins els 14 punts (63-49) amb la Penya sense capacitat de reacció. Dos triples seguits de Robinson i Taylor han reamatat la feina (69-51). Els últims 12 minuts han estat de tràmit.