La Plana recupera la tradicional Fira de Nadal

La Plana recupera la tradicional Fira de Nadal
Sara Nicolás
25/09/2023 - 15:17

Badalona - La plaça de la Plana recuperarà el seu tradicional ambient nadalenc i tornarà a acollir enguany la fira de Nadal. Després que l'any passat es traslladés per primera vegada a Pompeu Fabra, el govern municipal ha decidit que sigui a l'anterior ubicació on s'instal·lin més d'una desena de parades el pròxim 24 de novembre.

Es tracta d'una decisió presa per l'executiu local i que han traslladat als paradistes que hi participen. Una notícia que els alegra perquè es tracta d'una localització on han passat molts Nadals. Però, també asseguren que el balanç de l'any passat a Pompeu Fabra va ser positiu. L'Esther Rodríguez, paradista i organitzadora de la fira de Nadal a Badalona, ha assenyalat al Badalona Matí que els hagués estat difícil escollir entre els dos indrets.

Estem contents de tornar a La Plana perquè hem estat molts anys, però és una decisió del govern. En els dos llocs ens ha anat bé, era difícil dir quina plaça volíem aquest any.

FIRA NADAL 2
Tradicional Fira de Nadal

Els paradistes asseguren que el principal motiu per tornar a La Plana serien les queixes d'alguns usuaris a internet respecte al canvi de l'any passat. El que tenen clar, però, és que no es van plantejar en cap moment demanar ubicar-se a prop de l'arbre de Nadal que s'ha d'instal·lar a la plaça Josep Tarradellas, ja que prefereixen espais més cèntrics on la gent ja està acostumada a visitar-los.