La plataforma Defensem Ca l'Arnús torna a mobilitzar-se per reclamar la protecció del parc

La plataforma Defensem Ca l'Arnús torna a mobilitzar-se per reclamar la protecció del parc
Mònica Martín
15/04/2024 - 15:15

Parc de Ca l'Arnús i Solei, Badalona - Amb l'aprovació del pla general metropolità del 2020 s'hi preveu la construcció de dos blocs de pisos dins del recinte del parc de Ca l'Arnús i de Can Solei.

55 pisos i un vial que uneix el carrer Menéndez Núñez amb la Riera Canyadó és l'operació contemplada al pla general metropolità i que fa que la plataforma Defensem Ca l'Arnús surti un cop més a reclamar la integritat d'aquest pulmó verd de la ciutat. Més d'una centena de persones s'han aplegat aquest diumenge a l'interior del parc per protestar contra la creació d'aquestes noves edificacions. Per això han instal·lat una nova pancarta situada a la porta principal.

WhatsApp Image 2024-04-15 at 15.09.36 (1)

A la jornada hi han participat els esplais badalonins, Cra Crac i Xirusplai, que també han volgut dir la seva a més de muntar una acampada simbòlica. Al llarg de la jornada s'hi han fet activitats per a infants, música de camp amb guitarra, torneig de jugadors d'escacs organitzats pel Círcol i una nova recollida de signatures. Entre tots han pintat un dels murs del parc on actualitzen la informació i expliquen el manifest, tot sota el reclam de 'Ca l'Arnús no es toca'.