La Plataforma 'Juguem a bàsquet' ja té 37 pistes catalogades

La Plataforma 'Juguem a bàsquet' ja té 37 pistes catalogades
Xavi Ballesteros
31/05/2024 - 07:33

Badalona - La disputa de la Copa del Rei de Badalona va portar la creació de la plataforma 'Juguem bàsquet', un grup d'amants de l'esport de la cistella de carrer. Tot i els esforços que estan fent demanen més implicació de les institucions per arreglar i millorar les pistes. Després de 24 mesos del seu naixement, la plataforma ja té controlades fins a 37 pistes urbanes a tot Badalona, però quasi totes estan en mal estat tan les cistelles com el paviment. És per això que, de forma desinteressada, estan tenint iniciatives per trobar solucions i poder fer del bressol del bàsquet, una referència també en bàsquet de carrer. Un dels seus responsables, José Hita, lamenta la situació a la Tertúlia de bàsquet de Televisió de Badalona.

Tot i que el ple va aprovar una moció promoguda per la plataforma Juguem a bàsquet per la millora de les pistes, després no han tingut resposta. Des de la plataforma es vol que Badalona tregui pit per ser una ciutat única també en les instal·lacions. Adrián Fernández, també membre de la plataforma, subratlla tot el que es pot millorar.

Juguem a bàsquet ja ha celebrat en motiu de les festes de maig el seu primer toneig 3x3 a la pista dels Pares Carmelitas que va ser un èxit de participació. La pròxima activitat per potenciar el bàsquet que portarà a terme la plataforma serà el pròxim 16 de juny a la pista Iris Casagemas destinada a joves d'entre 6 i 12 anys .