La plataforma Musaik vol enfortir l'escena musical del Barcelonès Nord

La plataforma Musaik vol enfortir l'escena musical del Barcelonès Nord
Arnau Vidal
19/06/2024 - 17:28

Badalona - Fer que l'escena musical a Badalona sigui més forta i tingui més possibilitats. Amb aquest objectiu ha nascut Musaik, una plataforma de cultura i música del Barcelonès Nord que es presentarà al públic el 4 de juliol al Centre Cultural de l'Escorxador.

Entitats com El Círcol, Estraperlo o La Rotllana i d'altres de Santa Coloma de Gramenet i de Sant Adrià de Besòs formen part de Musaik. La plataforma ha sorgit a partir de les inquietuds compartides entre els agents de l'escena musical de Badalona, com ara la manca d'espais de creació, d'assaig o per a fer concerts. L'objectiu és treballar conjuntament perquè els projectes musicals de la zona puguin crèixer.

Musaik es presentarà al públic el pròxim 4 de juliol. A partir de dos quarts de sis de la tarda el Centre Cultural de l'Escorxador acollirà un conjunt de concerts eclèctics amb grups consolidats i emergents. Els assistents gaudiran de l'actuació de David Ros i dels guanyadors del Concurs de Música de Badalona d'aquest any Anarkids, entre d'altres. Més enllà dels concerts, Musaik vol que també sigui un espai d'informació i reivindicació on la gent exposi què troba a faltar de l'escena musical actual.