La plataforma Parc Mobba demana que es retiri de forma urgent el material acumulat a l'interior de l'antiga fàbrica

La plataforma Parc Mobba demana que es retiri de forma urgent el material acumulat a l'interior de l'antiga fàbrica
Anna García de Albéniz
13/02/2024 - 15:44

Badalona - La Plataforma Parc de la Mobba reclama una neteja i buidatge de l'interior de l'antiga fàbrica després que el govern local, diuen, es comprometés a fer-ho el passat mes d'octubre. Els veïns asseguren que de moment no s'han iniciat les tasques i que se segueix acumulant deixalla, fet que comporta problemes de salubritat, plagues i d'inseguretat. Precisament el servei de plagues de l'Ajuntament ha iniciat aquest dimarts un tractament per eliminar rates a l'entorn de l'edifici.

WhatsApp Image 2024-02-13 at 15.39.00

Des de l'entitat, que reivindica l'enderrocament de l'immoble per crear un espai verd, expliquen que són conscients de la situació actual. I es que amb el procés judicial obert, de moment aquest procediment es troba aturat. Tot i així, mentre la sentència definitiva no arriba, demanen mesures provisionals per garantir un manteniment apropiat a l'edifici. En aquest sentit, l'entitat sol·licita de forma urgent la retirada de material acumulat a l'interior. En parla Laura Pérez, membre de la plataforma.

Els veïns parlen d'una situació insostenible i reiteren que amb l'edifici en l'estat actual ocasiona perjudicis als residents del barri. Al gener van denunciar una presència abundant de rates a la zona i de fet, aquest dimarts el servei de plagues de l'Ajuntament ha dut a terme una acció de desratització de l'entorn. Així ho ha explicat l'alcalde Xavier Garcia Albiol través de les xarxes socials, qui ha detallat que dijous també es realitzarà a l'interior de l'antiga fàbrica. A més, l'alcalde espera que la sentència arribi properament, diu, per enderrocar el més aviat possible l'edifici i procedir a la creació d'una plaça verda per als veïns.