La Plataforma Salvem Ca l'Arnús denuncia la tala de quatre arbres al parc sense previ avís

La Plataforma Salvem Ca l'Arnús denuncia la tala de quatre arbres al parc sense previ avís
Anna García de Albéniz
10/07/2023 - 14:03

Badalona - Així ho va comunicar l'entitat a través d'una piulada a Twitter. Estem parlant de dos xiprers centenaris i de dos pins de gran dimensions. La plataforma apunta que els arbres estaven sans i que, per tant, no hi havia cap motiu per talar-los. Uns fets greus, assenyalen, tenint el compte el context d'emergència climàtica actual.

IMG_3893 IMG_3902 IMG_3904

La plataforma va procedir a denunciar els fets ahir diumenge. Per aquest motiu, dos agents de la Guàrdia Civil es van personar fins al punt exacte per documentar la situació. Els membres de Salvem Ca l'Arnús asseguren que des del cos policial tampoc entenien aquesta decisió.

Els agents de la Guàrdia Civil ens van dir que no entenien el motiu ja que no es pot talar un arbre sa. Una decisió així s'ha de justificar i de moment això no s'ha fet. Víctor Àvila, membre de la plataforma.

Els ecologistes parlen de ràbia i impotència davant d'una situació, diuen, que no s'hauria de repetir. A més, critiquen la manca de transparència respecte a les obres de millora que s'estan desenvolupant a l'interior del parc.

IMG_3900 IMG_3898