La platja de gossos no acaba de fer el pes als propietaris

La platja de gossos no acaba de fer el pes als propietaris
Anna Fàbrega
26/07/2023 - 15:53

Platja de l'Estació, Badalona - Els usuaris de la platja de gossos reclamen una millora i ampliació de l'espai. Tot i que alguns celebren poder-se refrescar amb les seves mascotes, la majoria reivindiquen que enguany el servei ha arribat tard i que el muntatge es manté precari i sense canvis respecte a l'any passat.

Aquest és el segon any de platja per canins a la ciutat i des de l'entitat Àrea de Gossos de Badalona continuen reclamant una millora del servei. Asseguren que a la platja li manquen elements bàsics per garantir el benestar dels animals, com una font per beure aigua, papereres per tirar els excrements i un espai habilitat perquè els gossos puguin orinar. A més, diuen, la superfície està delimitada per tanques inestables que cauen amb el vent.

PLATJA GOSSOS 3

Els usuaris expliquen que enguany aquest servei ha arribat tard i que el millor seria que s'habilités quan comença la temporada de bany, moment en què es prohibeix el pas dels gossos a la resta de platges de la ciutat, que aquest any va ser a mitjan maig a causa de les altes temperatures. Fins i tot alguns usuaris proposen que aquest espai exclusiu pels gossos sigui permanent.

PLATJA GOSSOS 4

Els usuaris també posen de relleu que l'espai habilitat de la platja no és prou gran per assegurar que els gossos es puguin moure activament i demanen que el seu ús sigui exclusiu per a persones que van acompanyades d'un gos per evitar massificacions.