Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem: 'som la garantia de governs de progrés'

Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem: 'som la garantia de governs de progrés'
Raquel Moreno
20/05/2023 - 14:45

Badalona - La presidenta d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jessica Albiach, assegura que els comuns sempre han sigut garantia de governs de progrés i han posat Badalona per davant del partit, a diferència, diu, de la resta de formacions amb representació a l'Ajuntament.

A diferència de Guanyem amb Dolors Sabater que no saps mai per on sortirà, del PSC fent seguidisme de Junts, de Junts que prefereix Albiol com alcalde, d'extrema dreta, o a diferència d'ERC que no té model

Albiach assegura que serà la candidata a l'alcaldia, Aïda Llauradó, la que farà possible un govern d'esquerres i progressista a Badalona i que lluitarà perquè no hi hagi centres educatius de primera i segona.

jessica albiach 1

En aquest sentit, Llauradó ha reiterat la necessitat de reclamar a la Generalitat la construcció dels centres educatius pendents a Badalona, com ara l'escola Montigalà, i el seu compromís amb la climatització de les escoles bressol municipals.

Seguirem reivindicant a la Generalitat que inverteixi en escoles i en totes les infraestructures que necessita Badalona

Albiach també ha destacat que Badalona En Comú Podem serà la garantia de la regulació dels preus de lloguer amb l'entrada en vigor de la nova llei estatal d'habitatge.