La primera edició dels premis FP Badalona 2023 destaca un projecte de l'Institut Pompeu Fabra

La primera edició dels premis FP Badalona 2023 destaca un projecte de l'Institut Pompeu Fabra
Judit Larios
22/06/2023 - 21:44

Badalona - Els millors projectes finals de formació professional impulsats a la ciutat han estat reconeguts aquest dijous amb els premis FP Badalona 2023. Es tracta de la primera edició d'aquests guardons, impulsats per l'Ajuntament de Badalona i la Cambra de Comerç de Barcelona, que s'han entregat en un acte al BCIN.

En total, 14 projectes de cinc centres de formació professional optaven als premis. Finalment, el primer guardó ha reconegut el treball de dos joves de l'Institut Pompeu Fabra basat en la digitalització de continguts educatius per explicar el procés de fabricació de productes farmacèutics. Es mostren orgullosos d'haver rebut aquest premi, que consideren que valora l'esforç fet durant els darrers sis mesos. A més, celebren que la Universitat de Barcelona ja ha contactat amb ells per utilitzar els seus continguts per ensenyar als alumnes les zones que conformen un laboratori. Així, el projecte tindrà continuïtat més enllà de l'aula on s'ha ideat.

La iniciativa també vol destacar els beneficis d'aquesta modalitat formativa i incentivar-la entre els joves badalonins. Des del govern municipal defensen la necessitat de coordinar els centres de formació professional amb les empreses locals per contribuir al creixement econòmic de la ciutat.