La programació del cicle 'Camí de Salut': xerrades per a gent gran per envellir de forma saludable

La programació del cicle 'Camí de Salut': xerrades per a gent gran per envellir de forma saludable
Judit Larios
25/03/2024 - 13:49

Badalona - Badalona acollirà durant el mes d'abril el cicle de sessions informatives 'Camí de salut', adreçades a persones d'edat avançada. Les activitats busquen promoure la salut en entorns comunitaris proporcionant informació que permeti als usuaris adoptar estils de vida que els ajudin a envellir de forma saludable.

Les activitats seran impartides per professionals de Badalona Serveis Assistencials i de l'Atenció Primària Metropolitana Nord de l'ICS. La programació s'agrupa en tres cicles de tres sessions cadascun, que es faran a tres barris de la ciutat. La primera sessió se centrarà en la dieta saludable, mentre que la segona donarà a conèixer les prestacions de serveis socials a què poden optar les persones grans. L'última serà un exercici terapèutic enfocat a la millora de la qualitat de vida.

Els dies 2, 9 i 16 d'abril, entre dos quarts de cinc i les sis de la tarda, tindran lloc tant al centre cívic La Salut com el Comunitari de Pomar. En canvi, les dates programades al centre municipal Espais són els dies 4, 11 i 18 d'abril, a la mateixa hora. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a l'adreça lateranyinabadalona@gmail.com o un WhatsApp al telèfon 663 421 809.