La PSU afirma que el govern local no té la Guàrdia Urbana “com una prioritat”

La PSU afirma que el govern local no té la Guàrdia Urbana “com una prioritat”
Jordi Ribàs
30/10/2023 - 16:02

Badalona - El sindicat de la Guàrdia Urbana PSU critica el govern local perquè, asseguren, encara no ha fet res per millorar les condicions dels agents.
El sindicat també ha carregat contra les proves internes per accedir a les noves places de la Unitat Omega perquè, diuen, hi ha hagut canvis d'última hora que no han estat degudament informats als agents aspirants, especialment a l'hora de determinar els paràmetres d'una prova física.

Davant d'aquestes crítiques, el govern local afirma que són “conscients que hi ha eleccions sindicals en unes setmanes”. Segons la PSU, però, això és “totalment fals”.

Per tot plegat, el portaveu de la PSU, Alfonso Griñán, assegura que en els darrers mesos no han notat cap millora i consideren que el govern local no té la Guàrdia Urbana “com una prioritat”.

De fet, la PSU considera que la situació actual dels agents és més complicada pel que fa a la seguretat a causa del nivell d'alerta antiterrorista de 4 sobre 5. Concretament, la PSU denuncia que hi ha una manca de seguretat a les dependències policials badalonines.