La PSU demana l'ajornament del concurs d'oposicions per tal que no afecti el procés d'estabilització de la plantilla

La PSU demana l'ajornament del concurs d'oposicions per tal que no afecti el procés d'estabilització de la plantilla
Sara Nicolás
29/05/2024 - 21:12

Badalona - El sindicat majoritari de l'Ajuntament, la PSU, critica la gestió dels processos d'estabilització de la plantilla municipal. Asseguren que s'han convocat oposicions pel pròxim 10 de juny, tot i no haver-se resolt encara el procés que està en marxa per estabilitzar la plantilla. És per això que demanen que s'ajorni aquesta darrera convocatòria fins a l'octubre.

Actualment, són tres els processos de selecció que té oberts l'Ajuntament. El primer, en marxa des del 2022 i encara no resolt, és el d'estabilització de la plantilla municipal. Simultàniament, però, el departament de Recursos Humans ha engegat un concurs d'oposició que ja té data: el pròxim 10 de juny. Des de la PSU alerten que, el fet que aquest nou procés podria afectar el d'estabilització, ja que podria provocar que les mateixes persones es presentessin als dos exàmens i adquirissin més d'una plaça.

  • Jordi Magret és el responsable de comunicacions de la PSU

Des de la PSU consideren un error fer coincidir els dos processos de personal i l'atribueixen a la manca de previsió. I és que asseguren que l'actual departament de Recursos Humans no està capacitat per gestionar el volum de personal de l'Ajuntament. És per això que exigeixen una reorganització del departament i que se'l doti de més personal i recursos. Tant aquesta demanda com l'ajornament de les proves a després de l'estiu les faran arribar al consistori divendres, durant la taula de negociació.