La PSU denuncia irregularitats en el procés de selecció de les tres places de caporal de la Guàrdia Urbana

La PSU denuncia irregularitats en el procés de selecció de les tres places de caporal de la Guàrdia Urbana
Redacció
18/12/2023 - 15:34

Badalona - La Plataforma Sindical Unitària de Badalona mostra la seva preocupació per les irregularitats que, segons afirmen, han observat durant la convocatòria de les tres places de caporal i una de sergent de la Guàrdia Urbana a la comissió de servei. Des de l'Ajuntament defensen que es va fer amb totes les garanties.

El procés de selecció per les places de caporal ha quedat aturat, després que aquest sindicat hagi presentat tres al·legacions al tribunal. Si no se soluciona, el sindicat no descarta iniciar un contenciós administratiu. En un comunicat, publicat a través de les xarxes socials, assenyalen que abans de finalitzar el procés, ja se sabia quines eren les persones que accedirien a les places. Denuncien la manca d'imparcialitat del procés de selecció, i posen com a exemple l'obtenció de puntuacions més elevades en les entrevistes o que un dels tres candidats va poder fer l'entrevista de forma telemàtica, quan detallen que aquesta opció no estava inclosa a les bases. Defensen que prendran totes les mesures que calguin per garantir una oposició justa i transparent.

A aquestes acusacions, el govern local respon que el procediment es va fer respectant els terminis indicats i amb totes les garanties. Els resultats del procés de selecció seran provisionals, doncs, fins a la resolució de les al·legacions presentades.