La pujada dels preus dels aliments cremarà la Nit de Sant Anastasi

La pujada dels preus dels aliments cremarà la Nit de Sant Anastasi
Sara Nicolás / Susana Soldado / Anna G. de Albéniz
01/03/2024 - 13:16

El Viver, Badalona - L'encariment dels preus i l'inflació és el concepte que reivindica el disseny escollit d'enguany, obra de l'artista Cristian Jerónimo, exalumne de l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques Pau Gargallo de Badalona.

Amb formes arrodonides i cara de pànic, el dimoni, que està situat sobre un tendal d'una botiga i assegut a una cistella de la compra, mira un tiquet quilomètric. L'acompanya un dels productes que més ha vist alterat el seu preu durant el darrer any, l'oli d'oliva. D'aquesta manera l'acompanyen dues garrafes d'oli pràcticament buides. Aquesta no era la primera vegada que el Cristian Jerónimo es presentava al concurs, i l'objectiu d'aquest any, assegura, era deixar fluir el disseny.

DIMONI APUGEM ELS PREUS

El dimoni «Apugem els preus» s'ha imposat a les més de 100 propostes que s'hi han presentat. Des del govern local asseguren que tots els badalonins, independentment de la seva edat, poden sentir-se representats amb el disseny d'enguany del dimoni.

PRESENTACIÓ DIMONI

L'autor Cristian Jerónimo és mataroní, però va estudiar fins al 2014 a l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques Pau Gargallo de Badalona. També ha desenvolupat part de la seva trajectòria a la nostra ciutat. En l'actualitat, treballa en una agència creativa a Barcelona.

Badalona Comunicació ha retransmès en directe l'acte de presentació del dimoni de les Festes de Maig d'enguany. Així ho hem explicat a Televisió de Badalona i al nostre perfil d' X simultàniament: