La ratxa esportiva de 5 victòries consecutives contrasta amb la quantitat de baixes

La ratxa esportiva de 5 victòries consecutives contrasta amb la quantitat de baixes
Ramon Duran
03/04/2024 - 15:09

Badalona - El Badalona ja ha començat a preparar avui mateix el pròxim compromís contra l'Escala. El bon moment esportiu que viu l'equip escapulat està deixant en un segon pla la quantitat de baixes que està patint el tècnic Gerard Albadalejo cada jornada.

Per una banda, el Badalona continua assaborint les 5 victòries consecutives a la lliga que l'han consolidat com a quart classificat. El conjunt escapulat no es vol aturar aquí i vol intentar certificar una de les places de play-off com més aviat millor. El davanter Dani Homet, reconeix la il·lusió que hi ha ara mateix a la plantilla:

El moment dolç que s'està vivint en l'àmbit esportiu està deixant aparcades la quantitat de baixes que el primer equip badaloní pateix cada jornada. Contra el Girona B no hi van poder ser el migcampista Jordi Ortega i els davanters Walid i Adri Rivas per lesió. De cara al pròxim compromís de diumenge contra l'Escala, a aquests noms se'ls ha de sumar el del capità Cristian Márquez i Xavi Manrique per sanció. Dani Homet ha destacat en aquest sentit, la importància dels jugadors del juvenil divisió d'honor: