La reobertura de Can Casacuberta provoca que la sala de l''Hora del Conte' s'ompli de gom a gom

La reobertura de Can Casacuberta provoca que la sala de l''Hora del Conte' s'ompli de gom a gom
Berta Soler / Natalia Caro
18/01/2024 - 20:53

Biblioteca Can Casacuberta, Badalona - Una de les activitats que més bona rebuda ha tingut des de la reobertura de Can Casacuberta, ara fa un mes, és l''Hora del Conte'. Un espai lúdic des d'on es busca no només promoure l'hàbit de la lectura entre infants, sinó despertar la seva creativitat i donar a conèixer la biblioteca. Fins fa un mes, la Sala Uclés acollia aquest tipus d'iniciativa en un format més reduït. Ara, s'ha convertit en tot un èxit.

La història d'aquest dijous ha estat la d'un cuc que està trist i plora. La narradora, conversant amb l'animal, intenta que se senti més bé i li explica tot el que pot fer amb les seves llàgrimes. Des de rentar-se les dents, a apagar un foc o bullir uns macarrons. L'Hora del Conte triomfa entre els més menuts, que aprofiten per passar una bona estona amb les orelles ben obertes.

  • Ens ho expliquen en Markel Blanco, la Queralt Melero i l'Andrei Matute.

Mentre Can Casacuberta tenia les persianes abaixades, la Sala Uclés rebia a un grup reduït de famílies per l'Hora del Conte. Ara, davant l'augment d'assistents, es demana a les famílies inscriure's prèviament a través d'un formulari, per evitar problemes d'aforament i col·lapsar la sala.

  • La Regina Giménez és bibliotecària.

La sessió acaba amb un petit taller artístic. I és que nens i nenes han aprofitat per fer volar la seva imaginació fent manualitats. Han creat i decorat el protagonista del conte, un petit cuc que ja sap aprofitar les seves llàgrimes.

WhatsApp Image 2024-01-18 at 20.51.14
La Beth ensenyant el cuc que ha elaborat en el taller.