La Rotllana revela els finalistes del 25è Concurs de Música de Badalona

La Rotllana revela els finalistes del 25è Concurs de Música de Badalona
Arnau Vidal
27/05/2024 - 21:12

Badalona - Els finalistes del 25è Concurs de Música de Badalona són Sleep Bad, Pinya Colada i Ypnosi, en la categoria de millor banda del concurs; Joshu&Dunkan, María Lista i Nueva Inquisición, en la de millor banda de Badalona; i Les Buch, Incendi i Capità Pilgrim, en la de millor banda en català. Els 9 finalistes s'han donat a conèixer amb un acte a l'Escola de Música Moderna de Badalona, on els assistents han gaudit d'una actuació musical improvisada.

El concurs busca grups i solistes del territori català que actualment no tenen cap contracte discogràfic en vigor. Un jurat professional i divers ha estat l'encarregat d'escollir entre les cançons originals que s'han presentat. L'organitzadora del concurs musical, Sar Ferreras, ha tret pit dels 25 anys de l'existència d'aquest concurs, però també ha recordat que l'han de tirar endavant amb pocs recursos.

Aquest any, el concurs té una novetat: s'han creat més actes musicals de cara a la final. En comptes d'una, hi haurà dos finals, que se celebraran el 6 de juliol a l'Escorxador de Badalona i el 20 d'octubre a la sala Estraperlo i que comptaran amb bandes interessants i molta festa.

WhatsApp Image 2024-05-27 at 21.06.38