La Sala Badaball homenatjarà la mítica discoteca Gran Velvet aquest dissabte

La Sala Badaball homenatjarà la mítica discoteca Gran Velvet aquest dissabte
Judit Larios
29/05/2023 - 21:04

Badalona - La Sala Badaball acollirà aquest dissabte una festa homenatge a la discoteca Gran Velvet, que va arribar a ser la més gran d'Europa. Després de 30 anys, la discoteca és recordada per ser un exemple d'innovació en el sector. La caracteritzava un raig làser que, reflectit sobre una seixantena de miralls, podia arribar a produir 15.000 combinacions de colors.

L'homenatge pretén ser una trobada de persones que freqüentaven aquesta mítica sala. Al llarg de la nit sonarà una selecció de la música que es punxava a Gran Velvet per traslladar els assistents a l'època daurada de la discoteca.

La discoteca, que tenia forma de submarí, es va inaugurar el 1993 i va tancar el 1997. Un dels artistes que hi actuaven habitualment va ser Paco Pil, que lamenta que la trajectòria de Gran Velvet fos tan curta i ho atribueix a l'avarícia del seu propietari. El DJ i cantant considera que la discoteca va ser un punt d'inflexió en el sector de l'oci nocturn a tot l'estat espanyol.

Va ser la primera macrodiscoteca que va portar el show als grans espais. Per mi va ser un boom, perquè jo, per exemple, hi vaig presentar el meu àlbum 'Energía positiva'.

La festa, organitzada per la promotora La disco de tu vida, tindrà lloc dissabte a partir de dos quarts de dotze de la nit a la Sala Badaball, a Can Ribó.

Aquí podeu veure l'entrevista íntegra al programa Badalona 360º