La Shopping Night atrau milers d'assistents amb propostes inspirades en el món del cinema

La Shopping Night atrau milers d'assistents amb propostes inspirades en el món del cinema
Judit Larios / Sara Nicolás
26/05/2024 - 17:17

Centre, Badalona - La desena edició de la Badalona Shopping Night ha atret milers de veïns aquest dissabte als establiments del Centre. A falta del balanç definitiu, els comerciants anticipen un increment de les vendes respecte a anys anteriors. Les botigues, que han allargat el seu horari d'obertura fins gairebé la una de la matinada, han ofert diverses propostes inspirades en el món del cinema.

El tret de sortida de la Shopping Night el va donar la Banda Simfònica de Badalona amb un concert a la plaça de la Vila on va interpretar bandes sonores de diferents pel·lícules de renom. Més tard, el carrer del Mar es convertia, un any més, en el punt neuràlgic d'aquest esdeveniment. Alguns establiments van treure els seus productes al carrer, mentre que altres van oferir incentius com promocions i música en directe. També es van poder trobar actors caracteritzats i punts de crispetes gratuïtes. Tot plegat, un reclam per al públic, que, tot i que en alguns casos només es va apropar a gaudir de l'ambient, en altres els va portar a fer compres no previstes.

shopping night (4)

Els comerciants coincideixen a assenyalar un augment en l'afluència d'assistents i calculen que, durant la nit de dissabte, les vendes es van disparar.

Diverses botigues també han participat en el tradicional concurs d'aparadors, també inspirat en el cinema. Se'n van poder trobar alguns basats en films com 'Harry Potter' o 'Grease'. Els ciutadans seran els encarregats d'escollir els guanyadors a través d'una votació telemàtica.

shopping night (1)