La Shops Open Night omple els carrers del centre de gent, música i descomptes

La Shops Open Night omple els carrers del centre de gent, música i descomptes
Judit Larios
28/05/2023 - 14:52

Badalona - La novena edició de la Shops Open Night ha omplert els carrers del Centre de gom a gom. L'esdeveniment anual on les botigues badalonines obren a la nit s'ha complementat amb actuacions en directe, barres de bar al carrer i descomptes.

La majoria de les persones que passejaven pel centre ho feien sabent que se celebrava la Shops Open Night i repetien després d'haver-hi estat en darreres edicions. Destaquen l'ambient que hi ha pels carrers i asseguren que entrar a les botigues de nit i amb la música dels discjòqueis és molt més engrescador. Altres, en canvi, s'ho van trobar sense saber que se celebrava i els va semblar una proposta interessant.

shops open night 2

A banda de l'ambient, un altre dels incentius de la nit eren els descomptes. Nombroses botigues van muntar una parada al carrer oferint promocions dels seus productes.

L'Associació de comerciants Badacentre, organitzadors de l'esdeveniment, ha dut a terme un any més el concurs d'aparadors, que enguany s'inspirava en el dimoni. La bomboneria Almera, al carrer de Mar, ha estat reconeguda amb el premi a la vinculació amb el tema gràcies a la quarantena d'esbossos originals dels primers dimonis de les festes. L'aparador també ha comptat amb una escultura de la Venus de Badalona de Susana Ruiz, l'artista creadora de l'estàtua de l'Anís del Mono.

Shops open night