Parlon afirma que la majoria absoluta a Santa Coloma els permetrà continuar treballant amb estabilitat

Parlon afirma que la majoria absoluta a Santa Coloma els permetrà continuar treballant amb estabilitat
Àlex Sisó
29/05/2023 - 21:22

Badalona - La candidata del PSC a Santa Coloma de Gramenet i actual alcaldessa, Núria Parlon, es mostra molt satisfeta d'haver assolit la tercera majoria absoluta consecutiva, amb un total de 17 regidors. Uns bons resultats que els permetran, diu, continuar treballant amb estabilitat el projecte que han posat en marxa durant l'últim mandat.

Núria Parlon és alcaldessa de Santa Coloma des de l'any 2009, després de la detenció de Bartomeu Muñoz, l'exalcalde implicat en el cas Pretòria. Des de llavors, Parlon ha guanyat les eleccions municipals de 2011, 2015 i 2019, les dues últimes amb majoria absoluta. L'alcaldessa assegura que els resultats d'aquest diumenge els permetran continuar amb el projecte de transformació de la ciutat.

La segona força al consistori colomenc ha estat ERC, amb 4 regidors, seguida de Ciutadans, PP i Vox, amb dos edils respectivament.

QUESITO OK
Resultats a Santa Coloma de Gramenet

Sobre l'entrada per primera vegada de Vox al consistori, Núria Parlon ha demanat ser respectuosos amb els resultats i ha admès que cal estar alerta al missatge que està llançant la ciutadania. Per la seva banda, el candidat d'ERC a Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián, ha dit que la irrupció de la dreta al consistori és una mala notícia i s'ha compromès a mantenir-se a l'oposició, després d'obtenir quatre regidors, un més que el 2019.

El PSC governa en solitari a Santa Coloma de Gramenet des del 1991, fa 31 anys, i d'aquests, 19 ho ha fet amb majoria absoluta.