La Societat Catalana de Química premia la Drogueria Boter

La Societat Catalana de Química premia la Drogueria Boter
Arnau Vidal
19/06/2024 - 17:32

Badalona - La Drogueria Boter de Badalona ha guanyat el reconeixement d'Emplaçaments Històrics Representatius de la Química en el Territori de Parla Catalana que ofereix la Societat Catalana de Química.

Des de fa tres anys, l'entitat premia edificis, laboratoris, universitats o indústries històriques que són representatius d'aquesta ciència en el territori de parla catalana. Aquest cop ha premiat la badalonina Drogueria Boter, que aquest any celebra el seu centenari.

D'estil modernista i catalogat com a edifici històric i cultural d'interès municipal, la drogueria va subministrar productes químics per a indústries del territori i per a l'agricultura. A més, l'establiment ha apropat la química a la societat badalonina. La drogueria testimonia una activitat comercial vinculada al món d'aquesta ciència que ha tingut una implantació significativa al nostre país. Al llarg de quatre generacions, el seu servei s'ha mantingut fins a l'actualitat. Darrerament, els seus locals serveixen per divulgar la química.