La tasca psicològica del Seagull

La tasca psicològica del Seagull
Ramon Duran
15/11/2023 - 12:32

Badalona - Un cop trencada la mala ratxa de 6 partits sense guanyar, amb 4 empats i dues derrotes, el Seagull espera poder mantenir a partir d'ara una línia positiva de resultats. Una part important de la feina per arribar a la reacció ha estat per part de la psicòloga de l'equip, l'Elena Monsonís.

Segons arribaven els gols que van culminar la remuntada davant el Son Sardina, l'alegria es va desfermar a les jugadores del Seagull. Hi havia molta tensió acumulada, desesperació, ansietat i bloqueig mental, que van poder alliberar diumenge passat després de sis jornades sense guanyar. Darrere de tot això, treballant de manera conjunta entre cos tècnic i plantilla hi ha la tasca de la psicòloga del club, Elena Monsonís, que és l'encarregada de gestionar totes aquestes emocions per mirar de treure el màxim rendiment a les jugadores i trobar en cada cas una reacció positiva.

El Seagull no disputarà partit el pròxim cap de setmana, ja que hi haurà jornada de descans. El pròxim compromís serà diumenge 26 de novembre al camp del Vil·lareal B.