La temporada de bany a Badalona començarà el pròxim 1 de juny

La temporada de bany a Badalona començarà el pròxim 1 de juny
Silvia Villarroel
24/05/2024 - 20:49

Badalona - La data la confirma la coordinadora de medi ambient de l'Ajuntament, Núria Santos. També ha explicat que, a causa del desnivell ocasionat pels darrers temporals, el bany adaptat es trasllada enguany a la platja dels Pescadors i no a les habituals del Pont d'en Botifarreta i l'Estació.

La coordinadora assegura que la nova temporada començarà amb tots els serveis essencials que ha de tenir la platja, però que s'han vist obligats a ressituar alguns serveis i instal·lacions per la pèrdua de sorra i els desnivells provocats sobretot pel temporal Nelson.

Assegura que l'alcalde Xavier García Albiol està reclamant al Ministeri per a la Transició Ecològica l'aportació de sorra a les platges de la ciutat fins a l'últim moment o bé aconseguir un reperfilat per poder polir els desnivells amb l'ajuda d'una retroexcavadora. Aposten per aquesta solució a curt termini, tot i que són conscients, que a la llarga s'hauria de construir alguna infraestructura a l'aigua, possiblement algun espigó, per retenir la sorra i que no marxi.