La Tresca i la Verdesca, nominats als Premis ARC 2023

La Tresca i la Verdesca, nominats als Premis ARC 2023
Laia Martínez / Agència
06/11/2023 - 16:02

Badalona - El grup badaloní La Tresca i la Verdesca està nominat als Premis ARC 2023, a la categoria de Millor gira d'artista o grup per a públic familiar.

Des de fa 25 anys que fan gaudir a famílies amb els seus espectacles, com 'Maquinaigües', 'Zum', 'Per un instant' o 'La motxilla de l'Ada'. Enguany, La Tresca i la Verdesca està nominada a aquests premis de la indústria musical en directe i competeix en la mateixa categoria amb el Pot Petit, La gira dels 25 – Dàmaris Gelabert & The Grow Up Singing Band i Els Atrapasomnis. Només els membres adherits a ARC poden votar quins seran els guanyadors dels Premis ARC d'aquesta edició en una votació final que estarà oberta fins al dilluns vinent, inclòs. En total, hi ha 48 nominats distribuïts en 12 categories, com la d'Artista revelació o la Millor programació de festival.

La gala d'entrega serà el dimecres 29 de novembre, a les 20 h, a l'espai del Teatre de la Llotja de Lleida. Se celebren a la capital del Segrià per segon any consecutiu, amb l'objectiu de 'descentralitzar i equiparar culturalment el territori català i garantir l'accés a la cultura per igual'.