La Unificació de Llefià, a reaccionar

La Unificació de Llefià, a reaccionar
Ramon Duran
16/01/2024 - 14:44

Badalona - La Unificació de Llefià va patir una derrota inespereda davant el Tàrrega i es complica la seva classificació a la lliga. El conjunt de Manu Peláez buscarà la reacció aquesta setmana en el darrer partit de la primera volta al camp de l'Alguaire.

Cedir els 3 punts davant al Tàrrega va provocar que la Unificació de Llefià quedi situat en zona de descens. El conjunt badaloní no va estar a l'alçada en el darrer partit contra el conjunt de l'Urgell, i quan va voler reaccionar, en el segon període, va ser massa tard. A manca d'una jornada per finalitzar la primera volta del campionat serà fonamental assegurar-se els 6 punts que es troben en joc pels badalonins, ja que cal recordar que tenen un partit menys, que es va suspendre contra el Turó Peira, que el dominen per 2 a 0 i juguen amb superioritat numèrica.

El que resta de partit contra el Turó Peira encara no té data, mentre que el darrer partit de la primera volta, La Unificació el jugarà al camp del cuer del grup l'Alguaire, el pròxim diumenge a les 4.