La Vall de Boí, l'escenari que dona vida al tradicional pessebre de la Plaça de la Vila

La Vall de Boí, l'escenari que dona vida al tradicional pessebre de la Plaça de la Vila
Redacció
13/12/2023 - 21:25

Plaça de Vila, Badalona - Ja ha quedat inaugurat el tradicional pessebre de la Plaça de la Vila. La Vall de Boí és l'escenari que ha escollit enguany l'Associació de Pessebristes per a donar-li vida. Durant l'acte de presentació, l'alcalde ha assegurat que els oferiran un espai des d'on puguin treballar.

El pessebre d'enguany ens trasllada al poble de Taüll, on trobem una de les esglésies més importants de Catalunya, l'església de Sant Climent. L'acte d'inauguració també ha comptat amb la cantada de Nadales dels músics del Conservatori de Badalona. La naturalesa que caracteritza aquesta població de l'Alta Ribagorça ha fet que molts badalonins s'hagin oblidat que estaven al cor d'una ciutat tan transitada com Badalona.

Durant les presentacions inicials l'alcalde ha anunciat que a partir de gener s'asseuran amb l'Associació dels Passebristes per tal d'oferir-los un espai fix on fer la seva activitat i on puguin reunir-se. El pessebre d'enguany, doncs, es podrà visitar des de les 8 del matí fins a les 11 de la nit fins el 6 de gener.