La venda de roba interior vermella s'intensifica aquesta setmana

La venda de roba interior vermella s'intensifica aquesta setmana
Àngel Hernández/ Diego Villegas
29/12/2023 - 15:20

Badalona - El diumenge és Cap d'Any i com marca la tradició per entrar amb bona sort al 2024 s'ha de portar roba interior vermella. Durant aquesta setmana la venda d'aquestes peces de roba augmenten.

Les calcetes per dones i els calçotets d'estil bòxer vermells per homes són les peces de roba interior més venudes durant aquesta setmana a la botiga Magda al centre de la ciutat. Tot i que les compres s'intensifiquen durant aquests últims dies, cada vegada la gent els adquireix abans per por a quedar-se'n sense. Però, també sempre hi ha algú que ho compra el mateix 31.

El perfil de les persones que acostumen a comprar la roba interior són dones de mitjana edat i majoritàriament ho fan per regalar, tot i que cada vegada hi ha més homes que venen a comprar. La tradició és la raó principal per la qual els clients adquireixen calcetes i els calçotets vermells. La superstició, però, de cremar-les passades les dotze i després d'haver demanat un desig perd força.

Com a curiositat, des d'aquesta botiga de Badalona asseguren que quan les clientes venen en parella acostumen a comprar tangues, mentre que si la peça és per regalar, les calces són les escollides.