La vinculació Joventut-Prat en vies de continuar

La vinculació Joventut-Prat en vies de continuar
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
22/05/2024 - 14:25

Badalona - El Prat i el Joventut han tancat aquest any el seu 20è any de vinculació i ja hi ha les bases per continuar fent-ho. El tècnic de l'equip vinculat, Albert Cañellas, ha destacat quin paper ha de tenir la vinculació pels joves del planter de la Penya
El vinculat del Joventut s'ha quedat a les portes de l'ascens a la LEB Or i continuarà el curs vinent a la LEB Plata, una categoria que pot anar molt bé pels joves que fan el salt de la Penya de lliga EBA o del júnior. Aquest graó intermedi entre categories de formació i el món professional és ideal per jugadors del planter verd-i-negre i una fórmula que funciona.
Enguany Rubén Prey ha estat qui més minuts ha tingut mentre Jordi Rodríguez ha entrat en dinàmica al tram final. Per Albert Cañellas, tècnic del Prat i coordinador del club del Baix Llobregat, ha estat un bon lloc pels dos.
A hores d'ara el president del Prat Arseni Conde i el president de la Penya Juanan Morales estan en converses per allargar un any més la vinculació per continuar aquest matrimoni que tan bé funciona.