La Xarxa+ compleix el primer aniversari amb més de 60.000 usuaris registrats

La Xarxa+ compleix el primer aniversari amb més de 60.000 usuaris registrats
Àlex Sisó
14/02/2024 - 07:51

Badalona - La plataforma de continguts La Xarxa+ celebra avui el seu primer aniversari. L'OTT, on es poden veure els continguts de Televisió de Badalona en directe i a la carta, ha aconseguit consolidar-se com la plataforma dels mitjans de proximitat amb més de 60.000 nous usuaris registrats i s'ha convertit en un punt de referència de l'ecosistema audiovisual local català.

Un altre dels èxits de la plataforma és la capacitat per arribar a un públic més jove. Gairebé la meitat dels usuaris han indicat que tenen menys de 30 anys. Els esdeveniments esportius, castells, tradicions i cultura popular s'han situat com els continguts més consumits tant en les emissions en directe com en el servei de vídeo a la carta. Un dels èxits més rellevants de la plataforma és el volum d'usuaris que segueixen els directes destacats dels canals de televisió locals, com ara Televisió de Badalona, majoritàriament en l'àmbit de la cultura i les tradicions.

Marc Melillas, Conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL)

Des de la seva estrena, La Xarxa+ ha ofert més de 800 esdeveniments en directe i suma prop de 5.300 continguts. Registrar-se a la plataforma és totalment gratuït. Només cal entrar a laxarxames.cat i començar a gaudir de la trentena de canals de televisió locals i 1.300 pòdcasts de ràdios de proximitat.