La Xarxa d'Escoles Verdes demana augment de personal i millora d'instal·lacions de l'Escola de Natura

La Xarxa d'Escoles Verdes demana augment de personal i millora d'instal·lacions de l'Escola de Natura
Laura Valverde
17/05/2024 - 14:48

Badalona - La Xarxa d'Escoles Verdes de Badalona demana l'augment de personal i la millora de les instal·lacions de l'Escola de Natura Angeleta Ferrer, després de patir una reducció de les activitats. Ho han fet durant la Primera Trobada d'Estudiants de la Xarxa d'Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat, on han participat 150 alumnes.

Enguany, s'ha escollit fer aquest acte a l'Escola Natura Angeleta Ferrer per reivindicar la manca de personal especialitzat i la necessitat de millorar-ne les instal·lacions. És per això que durant la jornada els mestres han llegit un manifest on han fet aquestes reclames.

  • Mònica Palau, directora de l'Escola Lola Anglada:

Durant la trobada, els estudiants han exposat els projectes que han desenvolupat als seus centres, amb la finalitat de donar idees sostenibles a la resta d'alumnes i escoles. A la vegada, una cinquantena de mestres han vehiculat diversos tallers centrats en la importància de cuidar la natura i el medi ambient.

  • Mercè Medina, tècnica superior de Medi Ambient de l'Ajuntament de Badalona:

Des de l'Escola López Torrejón, del barri del Progrés, han posat en marxa un Comitè Verd format per tres alumnes de Cicle Superior que consciencien sobre la importància de tenir cura del medi ambient, amb cançons i balls. D'aquesta manera, l'escola promou la creació de referents entre l'alumnat.

  • L'Erika i la Maria, alumnes de l'Escola López Torrejón i la Mireia Riera, la seva professora:

L'alumnat ha presentat altres projectes educatius centrats en el reciclatge, les energies renovables i l'agricultura sostenible.

escoles verdes 2