L'acte d'inauguració del curs escolar rep el compromís de millores en el manteniment dels centres

L'acte d'inauguració del curs escolar rep el compromís de millores en el manteniment dels centres
Judit Larios
21/09/2023 - 20:55

Badalona - L'acte d'inauguració del curs escolar a Badalona ha permès, un any més, reunir la comunitat educativa i presentar les activitats previstes per aquest curs. El govern local també s'ha compromès a engegar millores en el manteniment dels centres escolars abans que acabi de l'estiu vinent.

Durant la trobada, s'ha presentat tant el Pla de Formació d'aquest curs com la guia d'activitats adreçades als alumnes ofertes des de diferents centres, serveis i entitats de la ciutat. Aprofitant la presència del professorat i els equips directius de totes les etapes, l'executiu municipal ha assenyalat que la seva prioritat és treballar en el manteniment dels centres educatius. En aquest sentit, ha donat la seva paraula que començarà a dur a terme actuacions al respecte abans que acabi el curs escolar.

Des de la Generalitat, la directora dels Serveis Territorials al Barcelonès del Departament d'Educació, Sílvia Ortiz, ha assenyalat com alguns dels reptes d'aquest curs millorar els resultats acadèmics i aconseguir que les escoles siguin entorns segurs.