L'AFA de l'escola Josep Carner denuncia la manca de manteniment de l'edifici per part de l'Ajuntament

L'AFA de l'escola Josep Carner denuncia la manca de manteniment de l'edifici per part de l'Ajuntament
Àlex Valero
15/06/2023 - 20:54

Badalona - Una trentena d'alumnes i membres de l'AFA de l'escola Josep Carner s'han concentrat aquesta tarda davant del Viver. Ho han fet minuts abans d'una reunió del Consell Escolar municipal per denunciar les mancances en l'àmbit estructural de l'escola i per demanar a l'Ajuntament un millor manteniment de l'edifici.

Canonades trencades, finestres que no obren ni tanquen o el mal estat de l'aigua, són algunes de les raons per les quals les famílies de l'escola Josep Carner reclamen solucions. A més, els alumnes no tenen cap racó d'ombra al patí perquè han caigut dos arbres sencers. Una situació que preocupa als pares, ja que diuen que els seus fills mereixen un espai digne i segur i que l'escola Josep Carner no ho és.

afa escola josep carner

També asseguren que els dimecres, des de fa 10 anys, els envolta un mercat setmanal que bloqueja totes les entrades dels serveis d'emergència. Un fet que, manifesten, se suma a tots els altres problemes de seguretat.

En la reunió del Consell Escolar Municipal, l'últim del curs, les famílies de l'escola Josep Carner han reclamat que la situació se solucioni abans de començar el següent curs escolar. Des del govern local han valorat que de 111 incidències registrades a l'escola n'han resolt 94.

consell escolar municipal