L'AFA de l'escola Ventós Mir reclama ara poder fer una extraescolar a la pista esportiva de la Plaça del Gas

L'AFA de l'escola Ventós Mir reclama ara poder fer una extraescolar a la pista esportiva de la Plaça del Gas
Raquel Moreno Escudero
09/10/2023 - 13:58

Badalona - Des d'aquest dilluns l'alumnat de l'escola Ventós Mir pot fer ús de la pista esportiva ubicada de la Plaça del Gas, dues tardes per setmana en horari lectiu, de tres a dos quarts de cinc, per a fer l'assignatura d'Educació Física. Així ho ha confirmat l'Ajuntament de Badalona a petició reiterada de la comunitat educativa. L'AFA celebra la mesura però lamenta que responguin a les seves demandes a cop de piulada. Les famílies reclamen ara l'espai per a fer-hi també una extraescolar.

L'ús de la pista esportiva de la Plaça del Gas, de titularitat municipal però gestionada per l'Associació Esportiva Badalonès, ha estat polèmic en els darrers mesos per les queixes de l'AFA Ventós Mir que reclamava poder-ne fer ús com ho fa habitualment l'Institut La Llauna, l'escola López Torrejón i el Col·legi Badalonès. Si bé un mes després de l'inici del curs escolar han aconseguit poder-hi fer l'Educació Física, reclamen ara l'ús per a una extraescolar.

Ens sentim discriminats. Som la única escola de l'equació que ha arribat fins al mes d'octubre sense tenir res concretat

D'altra banda, des de l'AFA del Ventós Mir, el seu president Víctor Reca, assegura que en els propers dies reclamaran a través d'un comunicat conjunt amb l'escola Badalona Port més detalls sobre les construccions de les futures escoles. Volen conèixer quin serà el calendari concret i saber com evolucionen les obres. L'escola Ventós Mir, alerta, és un cementiri de promeses sobre l'escola nova.

pista fas 2