L'AFA del Ventós Mir reclama celeritat en les excavacions arqueològiques que han de permetre l'inici d'obres de la nova escola

L'AFA del Ventós Mir reclama celeritat en les excavacions arqueològiques que han de permetre l'inici d'obres de la nova escola
Raquel Moreno Escudero
10/04/2024 - 15:57

Badalona - L'AFA de l'escola Ventós Mir reclama, una vegada més, celeritat en la construcció de la nova escola que s'ha d'ubicar a l'antic solar de l'Estrella. Demana que la licitació que ha de permetre les excavacions arqueològiques dels terrenys es faci urgentment. Aquesta i d'altres reivindicacions protagonitzaran la protesta convocada per aquest dijous a dos quarts de 6 de la tarda a la Plaça de la Vila.

Escola Ventós Mir 3 inici curs 23-24

L'Associació de Famílies del Ventós Mir ha presentat un document a l'Oficina de Transparència de l'Ajuntament de Badalona on sol·licita al govern municipal el calendari d'obres per escrit, així com les actes de les reunions i tota la documentació relacionada amb la construcció de la nova escola. Uns treballs que han d'anar a càrrec de la Generalitat, però que avançarà econòmicament el propi ajuntament. El retard en les licitacions preocupa la comunitat educativa que demana que es prioritzin aquestes actuacions quan abans millor, segons ha explicat el president de l'AFA del Ventós Mir, Víctor Reca.

Escola Ventós Mir

L'AFA no es reuneix amb el govern des del passat desembre i es mostra escèptica davant les promeses de l'executiu que assegura que la nova escola podria estar enllestida entre finals de 2026 i principis de 2027. Tot i això, agraeix la predisposició de l'Ajuntament per arranjar els banys de l'edifici de primària. Pel que fa als barracons d'infantil, reiteren la manca de manteniment i asseguren que han quedat obsolets. Una qüestió, diuen, que faran arribar al Síndic de Greuges. D'altra banda, el proper 27 d'abril l'AFA farà una festa reivindicativa oberta a tota la ciutadania a la Plaça Pompeu Fabra. Les famílies no perden l'esperança que el 2026 la nova escola sigui una realitat coincidint amb la celebració del seu centenari.

Mòdul Escola Ventós Mir 2