L'AFA del Ventós Mir reclama fer pati a la pista poliesportiva de la Plaça del Gas

L'AFA del Ventós Mir reclama fer pati a la pista poliesportiva de la Plaça del Gas
Mar Martínez
06/09/2023 - 15:55

Centre - Els alumnes de l'escola Ventós Mir comencen el curs sense saber si podran fer l'hora del pati a la pista poliesportiva de la Plaça del Gas. El curs passat l'Associació de famílies ja va demanar a l'ajuntament que aquest espai municipal, que gestiona l'Associació Esportiva Badalonès, es pogués utilitzar perquè els alumnes de cinquè i sisè hi anessin per no haver de fer pati a la Plaça d'Ernest Lluch.

GAS

A hores d'ara, el president de l'AFA, Víctor Reca, assegura que cap responsable del departament d'Educació els ha fet arribar una resposta i que, de fet, encara tenen pendent una reunió que s'havia de fer al juny.

La pista esportiva de la Plaça del Gas la fan servir per activitats diverses l'Institut La Llauna i l'escola López Torrejón. El Ventós Mir la feia servir per fer gimnàs dues tardes l'any passat, però ara reclama el seu dret a ser-hi també als matins i per a una extraescolar.

Mòdul Escola Ventós Mir 1

És una manera de solucionar els problemes d'espai d'una escola que, a més de l'edifici que hi ha darrere l'església de Sant Josep, compta amb un mòdul al barri del Progrés provisional des de fa setze anys. Allà hi van els alumnes d'Infantil i, des d'aquest any, també els de primer de primària.