Laia Pla, finalista del Beautiful Bizarre Art Prize 2023 amb 'Coralina'

Laia Pla, finalista del Beautiful Bizarre Art Prize 2023 amb 'Coralina'
Laia Martínez
30/08/2023 - 12:42

Badalona - L'escultora badalonina Laia Pla és una de les finalistes del concurs Beautiful Bizarre Art Prize 2023, en la categoria de vot popular. I ho és amb aquesta escultura reivindicativa construïda amb resina policromada, que es diu 'Coralina'. És el bust d'una figura femenina amb el tors nu que té incrustacions marines, perquè pren com a referència la Gran Barrera de Corall. Aquest escull australià es tenyeix de blanc, a causa de la temperatura de les seves aigües. I aquesta mateixa notícia va inspirar la Laia Pla per l'escultura 'Coralina'.

'Guanyar el Bizarre seria una alegria absoluta. He estat seleccionada a una pila de llocs i tinc alguna menció d'honor, però no tinc cap premi d'escultura'- Laia Pla.

Aquest premi internacional arriba en el seu sisè any i en aquesta edició se centra en l'art contemporani. La Laia Pla competeix entre 145 finalistes. Entre els premis, el guanyador rebrà un any de publicitat a les xarxes socials per assegurar-se que pugui connectar amb públic interessat, col·leccionistes i galeristes compromesos, etc.

La votació es va obrir el passat 24 d'agost i es podrà votar fins al proper dijous 7 de setembre. La Laia Pla va estudiar escultura a l'Escola Superior d'Art i Disseny Pau Gargallo de Badalona.

CORALINA LAIA PLA