L'Ajuntament de Badalona invertirà 1,5 milions d'euros en reformar la comissaria de la Guàrdia Urbana

L'Ajuntament de Badalona invertirà 1,5 milions d'euros en reformar la comissaria de la Guàrdia Urbana
Àlex Sisó
01/09/2023 - 15:04

Badalona - El Govern municipal destinarà 1,5 milions d'euros per a la remodelació integral de la Comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona i les seves dependències centrals, situades al Turó d'en Caritg, al barri de Sistrells. Durant aquest mes de setembre s'aprovarà la dotació pressupostària que permetrà iniciar els tràmits per a fer les obres.

Amb aquesta inversió es pretén modernitzar les instal·lacions, que daten dels anys 80, i que segons l'Ajuntament estan totalment obsoletes. L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha avançat que l'aprovació de la inversió es portarà al ple durant aquest mateix mes de setembre perquè la remodelació comenci en els pròxims mesos.

L'alcalde ha remarcat que 'l'actual govern municipal posarà fi a 20 anys de deteriorament de les instal·lacions fins al punt de ser indignes per al treball dels agents i per a l'atenció a la ciutadania.' Albiol ha recordat que aquesta mesura se suma a la convocatòria de 43 nous agents de la Guàrdia Urbana per millorar la seguretat a la ciutat.