L'Ajuntament de Badalona ofereix formalment a la Generalitat el solar per ubicar el futur CAP de Sant Crist

L'Ajuntament de Badalona ofereix formalment a la Generalitat el solar per ubicar el futur CAP de Sant Crist
Àlex Sisó
16/05/2023 - 21:34

Badalona - L'alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha ofert formalment al Departament de Salut el solar ubicat a la confluència entre l'avinguda dels Vents i el carrer Coll i Pujol perquè s'hi pugui ubicar el futur CAP de Sant Crist. Un equipament que, segons Guijarro, s'està reclamant des de fa més de vint anys. És per això que insta al conseller de Salut, Manel Balcells, a iniciar tots els tràmits necessaris per materialitzar aquesta demanda històrica al barri.

A principis de maig, el conseller Balcells va assegurar que el projecte de construcció del CAP de Sant Crist es tiraria endavant tan bon punt el govern municipal proposes a la Generalitat un espai adequat per ubicar-lo. Ho va dir durant una visita al terreny, de 1.690 metres quadrats, que aquest dimarts ha ofert formalment l'Ajuntament. La primera ubicació plantejada pel govern local eren els baixos dels edificis construïts al Torrent de la Batllòria, un espai que la Generalitat va rebutjar per incompatibilitat d'usos.

A través de les xarxes socials, l'Associació de Veïns de Sant Crist de Can Cabanyes ha agraït a l'Ajuntament la sol·licitud formal i esperen que es pugui accelerar el procés el màxim possible perquè els tècnics donin el vistiplau al terreny i es posi una data d'inici a la construcció del centre.