L'Ajuntament de Santa Coloma posa en marxa el seu Pla d'Acció Municipal

L'Ajuntament de Santa Coloma posa en marxa el seu Pla d'Acció Municipal
Mar Martinez / Albert Guerra
23/01/2024 - 16:59

Santa Coloma de Gramenet - L'Ajuntament de Santa Coloma posa en marxa el seu Pla d'Acció Municipal, el PAM. És un procés participatiu que vol que les entitats diguin la seva sobre projectes de la ciutat. També, recollir el parer de la ciutadania no organitzada a partir d'accions al carrer, a més de debats o participació via digital.


El proper dissabte, amb un debat sobre qüestions climàtiques, comença aquest procés d'aportacions ciutadanes que s'allargarà fins al maig. Els serveis per a la gent gran, l'accés a l'habitatge o la renaturalització del Riu Besòs són alguns dels temes que es tractaran durant tot aquest temps.

Núria Parlon ha recordat que el PAM és el document que defineix les grans línies de transformació del municipi en base al programa electoral del PSC i que l'objectiu ara és “millorar-lo i consensuar-lo” amb el màxim nombre de veïns.
Una nova llei de barris a la Serra d'en Mena o la protecció de la Serralada de Marina són temes que, de retruc, afecten la ciutat de Badalona i que també tindran un espai.

El PAM comptarà amb una quinzena de sessions temàtiques i també la instal.lació d'una dotzena de carpes al carrer per poder recollir l'opinió de la ciutadania menys mobilitzada. Hi haurà també una mena de targeta 'rasca i guanya' que premiarà amb petits obsequis les aportacions en relació a diferents temes. La ciutadania també podrà dir la seva a través del web municipal i d'un canal de whatssap.

WhatsApp Image 2024-01-23 at 12.59.20 (1)
WhatsApp Image 2024-01-23 at 12.59.20