L'alcalde Xavier Garcia Albiol demanarà al Departament de Salut traslladar el Centre Delta en un altre espai

L'alcalde Xavier Garcia Albiol demanarà al Departament de Salut traslladar el Centre Delta en un altre espai
Anna García de Albéniz
14/03/2024 - 12:26

Dalt la Vila, Badalona - L'alcalde Xavier Garcia Albiol demanarà al Departament de Salut traslladar el Centre Delta d'Atenció i Seguiment de Drogodependències en un altre espai. Una demanda que arriba després de l'incident amb arma de foc que va tenir lloc el passat 5 de març.

Albiol s'ha reunit amb l'equip directiu del Col·legi Cultural, el qual li ha fet arribar la seva preocupació després d'aquest episodi. A més, des del centre també han explicat que més enllà d'aquest succés, la presència dels usuaris fa temps que provoca problemes a l'entorn com ara baralles o la circulació massa ràpida de vehicles. L'alcalde s'ha compromès a treballar per buscar una nova ubicació, diu, més adient. En aquest sentit, sol·licitarà una reunió amb el conseller de Salut, Manel Balcells, per abordar el canvi d'espai el més aviat possible. Tot i així, de moment no han transcendit més detalls sobre aquest possible nou emplaçament.

Recordem que el passat dijous 5 de març un home va disparar una sèrie de trets a una altra persona davant del Centre Delta, un fet que ha generat preocupació entre la comunitat educativa. Durant l'incident, els alumnes van estar confinats una estona per garantir la seva seguretat.

WhatsApp Image 2024-03-14 at 12.20.32
El Centre Delta es troba al costat del Col·legi Cultural, al carrer de les Termes Romanes