Albiol proclama que el 2024 serà l'any de “la gran transformació de Badalona” en el seu missatge de Nadal

Albiol proclama que el 2024 serà l'any de “la gran transformació de Badalona” en el seu missatge de Nadal
Redacció
22/12/2023 - 21:10

Badalona - “Aquest 2024 començarà la gran transformació de Badalona”. Així ho ha afirmat l'alcalde Xavier García Albiol en el missatge de Nadal emès aquest divendres per Televisió de Badalona. Albiol ha començat el missatge agraint als veïns el suport rebut a les urnes en les passades eleccions, i ha afegit que Badalona es podrà “transformar” i “fer un salt endavant” gràcies a la majoria absoluta del seu govern, que garanteix, diu, avançar “sense bloquejos polítics”.

En primer lloc, Albiol ha posat èmfasi en la seva principal prioritat durant els primers mesos de mandat: millorar la seguretat i la convivència de la ciutat. A més, s'ha compromès a tenir un nou contracte de neteja “després de l'estiu”. Tenir una Badalona neta és un “repte” que, per Albiol, “és un dels projectes més importants que tinc com a alcalde”.

L'alcalde també ha volgut encoratjar l'orgull de sentir-se badaloní, afirmant que Badalona és una ciutat “acollidora, vibrant, diversa i té una història apassionant”, a més de tenir “el luxe” de comptar amb el litoral. Albiol també ha destacat que la ciutat té “un gran potencial” en els àmbits econòmic, empresarial, esportiu i turístic.