L'alcaldessa de Sant Adrià reclama policia especialitzada en ordre públic i civisme a La Mina

L'alcaldessa de Sant Adrià reclama policia especialitzada en ordre públic i civisme a La Mina
Mar Martínez
12/06/2023 - 15:27

Morera - L'alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete, reclama la presència de policia especialitzada en manteniment de l'ordre públic -com seria el cas de la BRIMO o les ARRO, en espais de la ciutat com La Mina. En aquest barri, ahir es va produir una baralla on va haver-hi una persona ferida per un tret a la cama.

En una entrevista al programa Badalona Matí, de Ràdio Ciutat, l'alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha explicat que hi ha una certa impunitat en l'ús d'armes de foc al barri de La Mina. N'ha parlat arran de la baralla entre dos homes al mig del carrer que va acabar amb un d'ells a l'hospital per un impacte de bala. Els Mossos investiguen els fets i, de moment, han reforçat la presència policial a la zona.

Aquesta impunitat en l'ús d'armes, en aquest cas, de foc, feia anys que no es veia, tot i que se sabia que n'hi havia

Filo Cañete ha explicat que quan arriba l'estiu s'incrementen els problemes al carrer, a causa de l'ús massiu de l'espai públic i conductes incíviques.


D'altra banda, l'alcaldessa adrianenca ha dit que la platja del Litoral, que arriba a la tercera temporada de bany tancada i que està en procés de descontaminació podria reobrir al juliol en cas que les darreres analítiques donin negatiu.

Aquest cap de setmana Filo Cañete revalidarà l'alcaldia de Sant Adrià de Besòs després que a les darreres eleccions el Partit dels Socialistes tornés a aconseguir la majoria absoluta, amb onze regidors. Els darrers comicis a la ciutat veïna han donat l'entrada al consistori al PP i a VOX, amb tres i dos regidors respectivament.