L'AMBICI arriba a Sant Adrià

L'AMBICI arriba a Sant Adrià
Mar Martínez
18/03/2024 - 15:28

Sant Adrià de Besòs - Sant Adrià de Besòs se suma als desplaçaments en bicicleta pública amb la posada en marxa del servei AMBICI. La ciutat compta amb quatre estacions.

Els usuaris poden disposar de bicicletes a l'estació de tren, al campus de l'UPC, a prop del metro Artigas-Sant Adrià i a tocar de la plaça de la Vila. Amb aquest fet, s'avança en el desplegament de la bici pública al Barcelonès Nord, a excepció de Tiana i Montgat. A l'àrea metropolitana, l'AMBICI té pendent encara acabar d'implantar la meitat d'estacions a l'Hospitalet del Llobregat.

AMBICI JOAN BIGAS FILO CAÑETE SANT ADRIÀ DE BESÒS
Foto: AMB.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) electrificarà un 60% de les estacions. Un procés que, explica, està sent complex i en el que radica el bon funcionament d'aquest sistema de mobilitat, que entre les crítiques dels usuaris ha trobat el de la recàrrega de les bateries.

A tota l'àrea metropolitana, l'AMBICI compta amb més de vint-i-dos mil abonats. A Sant Adrià també s'ha completat la senyalització del carril bici del Pont dels Passadors, que connecta els dos marges del riu Besòs i, per tant, el municipi amb Barcelona.